+
Gama variata de rafturi profesionale

Solutii complete pentru depozitare si logistica

Rafturi Profesionale pune la dispozitia fiecarui client intreaga sa echipa de arhitecti, designeri si manageri de proiect pentru a examina toate aspectele semnificative ale fiecarui proiect si de a oferi o propunere tehnica completa, creativa si functionala.

Despre compania noastra

Rafturi profesionale

a fost fondată ca răspuns la cerințele din ce în ce mai numeroase a pieței de profil privind organizarea și eficientizarea depozitelor din punct de vedere al costurilor și nevoilor logistice.

Compania noastră oferă solutii pentru depozitare și echipamente pentru logistică și se adresează unei game variate de domenii de activitate. Echipe specializate de proiectare și montaj sunt în măsură să furnizeze soluții tehnice de echipare a spațiilor de depozitare la standardele cele mai ridicate, combinând satisfacția clientului și siguranța utilizării în cea mai eficienta maniera din punctul de vedere al costului. Sistemele de rafturi oferite sunt destinate pentru stocarea tuturor tipurilor de mărfuri, cu încărcături variate.

Prin experiența noastră, am reușit să formăm un portofoliu considerabil de clienți care crește de la an la an. Indiferent de domeniul de activitate, de cerințele și bugetele alocate, RAFTURI PROFESIONALE oferă soluții complete și celor mai exigenți clienți.

10

Ani de
Experienta

Ionut Udroiu
Fondator ACTIV INDUSTRIAL LOGISTICSContact
Optiunea perfecta pentru

Solutii de depozitare

Solutii de depozitare la standardele cele mai ridicate, combinand satisfactia clientului si siguranta utilizarii in cea mai eficienta maniera din punctul de vedere al costului.

Cele mai accesibile

Echipamente pentru logistica

Solutii complete de logistica: carucioare picking, carucioare transport marfa, containere, paleti si recipiente din plastic, echipamente pentru volumetrie si multe altele.

Calitate ireprosabila pentru

Echipamente supermarket

Solutii complete pentru supermarket/minimarket: rafturi tip gondola pentru expunerea marfii, sisteme de ghidaj clienti in magazin, carucioare cumparaturi, casierii etc.