+
Gama variata de rafturi profesionale

Solutii complete pentru depozitare si logistica

Rafturi Profesionale pune la dispozitia fiecarui client intreaga sa echipa de arhitecti, designeri si manageri de proiect pentru a examina toate aspectele semnificative ale fiecarui proiect si de a oferi o propunere tehnica completa, creativa si functionala.

Specificatii si descriere

Paleții din plastic reprezintă o soluție specializată pentru transport și depozitare în siguranță, cu o calitate înaltă a produsului oferit și cu o durată de exploatare foarte mare. În acest fel achiziția paleților din plastic se amortizează în timp devenind o investiție în mijloace fixe.

Avantajele constau în durata de viață mai lungă comparativ cu paleții de lemn, sunt realizate din materiale ECO, eficiente din punct de vedere economic, se deteriorează greu, sunt compatibile cu sistemele automate de conveior, rezistente la temperaturi ridicate cât și foarte scăzute, stabilitate dimensională ridicată, identificare și urmărire prin tehnologie RFID.

Recomandat

industria cărnii, industria confecțiilor, industria componentelor auto, industria metalurgică, industria prelucrării lemnului, industria alimentară.