+
Gama variata de rafturi profesionale

Solutii complete pentru depozitare si logistica

Rafturi Profesionale pune la dispozitia fiecarui client intreaga sa echipa de arhitecti, designeri si manageri de proiect pentru a examina toate aspectele semnificative ale fiecarui proiect si de a oferi o propunere tehnica completa, creativa si functionala.

Specificatii si descriere

Paleții sunt depozitați în sistem bloc cu două blocuri de paleți deservite în general de un coridor de operare. Stivuitorul intră în sistemul de rafturi pentru a încărca sau prelua paleții, care sunt depozitați pe șinele de ghidaj. Sistemul poate respecta unul din cele două principii

FIFO (first-in, first-out) – primul palet intrat, primul palet ieșit

sau

LIFO (last-in, first-out) – ultimul palet intrat, primul palet ieșit

În caz de utilizare a rafturilor DRIVE-IN, exploatarea spațiului este între 85% – 95% depinzând și de utilajele de exploatare, stivuitoare, utilizate.

Dezavantajul acestei soluții este că orice poziție de marfă nu poate fi manipulată în orice moment independent de celelalte poziții. Avantajul este că avem o depozitare de înaltă densitate – maximizând spațiul cubic – economic, din punct de vedere al numărului de paleți depozitați per metru cub, față de alte sisteme de depozitare.

Înălțime

până la 13,5 metri

Greutate suportată

permite depozitarea unor paleți cu greutăți de până la 1,5 tone

Recomandat

este soluția ideală pentru depozitele cu un număr relativ mic de repere, sau în fabricile cu un număr scăzut de linii de producție.